Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in Geleen?
Bij Fysiotherapie Lindenheuvel bent u in bekwame handen.

Wanneer en voor wie is fysiotherapie?

Wanneer is en voor wie is fysiotherapie geschikt? Fysiotherapie is geschikt voor iedereen die klachten heeft aan het houdings- en bewegingsapparaat (uw botten, spieren, pezen, banden en gewrichten). Klachten waarmee u naar een fysiotherapeut kunt gaan zijn bijvoorbeeld sportblessures, klachten opgedaan tijdens uw werk of door het maken van een verkeerde beweging. Maar ook met klachten door een ongeval, een ziekte of simpelweg door het ouder worden van het lichaam kunt u bij de fysiotherapeut terecht.

Met welke klachten kunt u bij de fysiotherapeut terecht?

De meeste klachten in het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door fysiotherapie positief worden beïnvloed. Deze klachten kunnen bijvoorbeeld zijn: spierpijn, pijn aan gewrichten, stijfheid, problemen met bewegen, verminderde mobiliteit, maar soms ook ademhalingsproblemen of vermoeidheidsverschijnselen.

Voor heel specifieke klachten bijvoorbeeld aan het bekken, kaakgewricht, wervelkolom en zelfs met een opgezette arm na een borstoperatie kunt u terecht bij een daartoe gespecialiseerde fysiotherapeut. Onder specialisaties leest u in welke klachten Fysiotherapie Lindenheuvel gespecialiseerd is.