Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut in Geleen?
Bij Fysiotherapie Lindenheuvel bent u in bekwame handen.

Werkwijze Fysiotherapie Lindenheuvel

Bij uw eerste afspraak bespreken en inventariseren we het ontstaan en beloop van uw klachten. Komt u zonder verwijzing van uw huisarts, dan proberen we door onderzoek de oorzaak van uw klachten te achterhalen en vast te stellen wat de belemmerende factoren voor herstel zijn. Op basis van onze bevindingen stellen we vervolgens een behandeldoel en -plan op.

Uw behandeling bij Fysiotherapie Lindenheuvel kan bijvoorbeeld bestaan uit:
• Mobilisaties om de bewegingsfunctie van uw gewrichten te verbeteren
• Massage
• Oefentherapie om uw houding-en bewegingsfuncties te verbeteren en uw spierkracht,coördinatie en lenigheid te trainen

Als onderdeel van de behandeling doet u vaak ook nog oefeningen thuis, die zijn op uw situatie en mogelijkheden zijn toegespitst.

Bij de behandeling geeft onze fysiotherapeut u ook preventief advies en voorlichting. Door onze gerichte begeleiding leert u voldoende en verantwoord te bewegen en wordt u zich ervan bewust wat goed is en wat problemen veroorzaakt.

Om een afspraak te maken bij Fysiotherapie Lindenheuvel heeft u geen verwijsbriefje van uw huisarts nodig. U kunt rechtstreeks telefonisch bij ons een afspraak maken. Neem bij de eerste afspraak altijd een legitimatie en uw verzekeringspasje mee. Ook is het handig dat u goed op de hoogte bent van uw (aanvullende) verzekering.